Δραστηριότητες

Το κέντρο Θαλασσίων σπορ Αγία Ελένη στην Σκιάθο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε θαλάσσια σπορ όπως WAKEBOARD, FLYBOARD . Θαλάσσιο Σκι ,Jet Ski ,Ενοικίαση Σκαφους και πολλά παιχνίδια που θα σας διασκεδάσουν .
Μερικά από αυτά είναι η 6-θεσια Μπανάνα , τα tubes , τα extreme solos και άλλα .
Μοναδικά τοποθετημένη η Παραλία της Αγίας Ελένης στο βορειοδυτικό μέρος της Σκιάθου φημίζεται για το μοναδικό της ηλιοβασίλεμα .
Ο συνδυασμός του πεύκου πάνω από την χρυσή άμμο της παραλίας δημιουργεί ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για ξεκούραση , χαλάρωση , και μοναδικές στιγμές ατελείωτης διασκέδασης στα θαλάσσια σπορ .
Διαθέτουμε ότι καλύτερο σε εξοπλισμό , το καινούριο ski Nautique προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα στην έλξη οποιασδήποτε κατηγορίας σκιέρ.
Νοικιάστε για μια η περισσότερες μέρες ένα σκάφος και ανακαλύψτε της πανέμορφες παραλίες της Σκιάθου Επισκεφτείτε το νησάκι Αρκος και τη γευτείτε παραδοσιακούς μεζέδες και μαγειρευτά που μόνο η Ακτη μπορεί να προσφέρει.

Αρχάριοι καλωσορίσατε !! , η μπάρα κάνει τη εκμάθηση θαλασσίου σκι και του wake board παιχνιδάκι , μαθαίνετε να κάνετε σκι η wakeboard από το πρώτο σας μάθημα .